Tervezz velünk egyedi ajándékot szeretteidnek!

Többféle méretben és kivitelben elérhető saját készítésű egyedi fényképes takaróinkkal különlegesen szívhez szóló ajándékot készíhetsz szülinapra, esküvői ajándékként vagy akár karácsonyra.

Nincs ötleted, mit tervezz a takaróra? Inspirálódj blogunkon!

Rendelésed feldolgozását követően emailben küldjük meg számodra a takaród előnézetét, amelynek elfogadását és módosítását kizárólag az előnézetet tartalmazó emailre válaszolva tudod jelezni felénk. Minél hamarabb megkapjuk a visszajelzésed annál hamarabb tudjuk megkezdeni a gyártást.

Fényképes takaróink hátoldala egyrétegű polár és wellsoft esetében FEHÉR!

Fényképes takaróinkról bővebben:

Az elkészült és elfogadott grafikai anyagot egy 160 cm széles speciális papírra, szublimációs tintával  kinyomtatjuk, majd egy tekercses hőkezelő rendszerrel összevasaljuk ezt a papírt a textillel.

Egy rétegű polár takarónk egy vékony, gazdaságosabb kivitelű termék.
Tisztázó varrattal van körbeszegve amely csupán díszítő szerepet lát el.
Képek a polár anyagon a legkivehetőbbek. Erre a textilre akár 2-300 kép is elhelyezhető. Ebből természetesen számos kép lesz olyan apró, hogy alig kivehetőek rajta a szereplők.

Dupla polár takarónk külső oldala a fényképekkel megnyomtatott polár anyag, amelynek tulajdonságai mindenben megegyeznek egy rétegű polár takaronkkéval. A hátsó oldalra egy, az ügyfél által választott egyszínű polár anyag kerül. A takaró így dupla olyan vastag mint az egy rétegű takarók, 1 cm-s tűzése prémium kinézetet nyújt a terméknek.

Vastag polár takarónk egy speciális 350 grammos micropolárból készült csoda. közel 1,5x olyan nehéz alapanyagból készül mint a sima 1 rétegű takaró, mégsem túlzóan vastag.