Tervezz velünk egyedi ajándékot szeretteidnek!

Többféle méretben és kivitelben elérhető saját készítésű egyedi fényképes takaróinkkal különlegesen szívhez szóló ajándékot készíhetsz szülinapra, esküvői ajándékként vagy akár karácsonyra.

Nincs ötleted, mit tervezz a takaróra? Inspirálódj blogunkon!

A fényképes takaró termékünknél különböző módokon tudod elküldeni a elkészítéshez szükséges képeket számunkra, ezt az alábbiakban mutatjuk be (a termék azonos, csupán a feltöltés módja különböző):

Saját felhő alapú megosztódon keresztül (Google Drive, Dropbox, OneDrive, Amazondrive, iCloud) tudod elküldeni a képeket, amelyeken a takarón szeretnél látni.

A mi rendszerünkön keresztül is feltöltheted a képeidet, a létrehozott fiókodon belül. Ez kifejezetten praktikus mobiltelefonról történő képfeltöltés esetén.

Ez esetben 1 db kiválasztott képet, saját magad által megtervezett kész grafikát tudsz feltölteni, amit a takaró méretéhez igazítva szükséges megszerkeszteni.

Ajánlott a minél nagyobb felbontású kép használata, illetve feltölteni .zip formátumban szükséges.

Bezárás

Fényképes Takaró

6.990 Ft -tól
Bezárás

Fényképes Takaró – Képfeltöltővel

6.990 Ft -tól
Képfeltöltő használatához be kell jelentkezned fiókodba.
Bezárás

Fényképes Takaró – 1db kép, vagy saját grafika

6.990 Ft -tól
Saját kiszerkesztett grafikád vagy 1db nagy méretű kép feltöltése ( .zip formátumban ) Szerkesztéskor a grafikai munkalap méretét a takaró méretével megegyezőre állítsd és CMYK színmódban mentsd el ( .pdf, .jpg formátum ) . 1 db kép estében lehetőleg az eredeti képet küld el nekünk ( .jpg formátumban ) tömörítve. ZIP formátumban való tömörítéshez windowsban jobb egér gombbal kattints a képre ( grafikára ) , majd a megjelenő ablakban válaszd a "Küldés" és azon belül a "Tömörített mappa" lehetőséget.

Rendelésed feldolgozását követően emailben küldjük meg számodra a takaród előnézetét, amelynek módosítására 24 óra áll rendelkezésedre. Módosítási kéréseidet vagy a gyártásba adáshoz szükséges elfogadást kizárólag az előnézetet tartalmazó emailre válaszolva tudod jelezni felénk.

Fényképes takaróink hátoldala minden esetben ( kivéve 2 rétegű polár, ott választható a hátlap színe ) FEHÉR!

Bővebb információk és ajánlások a fényképes takaró termék oldalán találsz.

Fényképes takaróinkról bővebben:

Az elkészült és elfogadott grafikai anyagot egy 160 cm széles speciális papírra, szublimációs tintával  kinyomtatjuk, majd egy tekercses hőkezelő rendszerrel összevasaljuk ezt a papírt a textillel.

Egy rétegű polár takarónk egy vékony, gazdaságosabb kivitelű termék.
Tisztázó varrattal van körbeszegve amely csupán díszítő szerepet lát el.
Képek a polár anyagon a legkivehetőbbek. Erre a textilre akár 2-300 kép is elhelyezhető. Ebből természetesen számos kép lesz olyan apró, hogy alig kivehetőek rajta a szereplők.

Dupla polár takarónk külső oldala a fényképekkel megnyomtatott polár anyag, amelynek tulajdonságai mindenben megegyeznek egy rétegű polár takaronkkéval. A hátsó oldalra egy, az ügyfél által választott egyszínű polár anyag kerül. A takaró így dupla olyan vastag mint az egy rétegű takarók, 1 cm-s tűzése prémium kinézetet nyújt a terméknek.

Prémium polár takarónk egy speciális 350 grammos micropolárból készült, körbeszegett csoda. közel 1,5x olyan nehéz alapanyagból készül mint a sima 1 rétegű takaró, mégsem túlzóan vastag. Pamut szegése prémium külsőt kölcsönöz neki.