Hírek

A fényképes takaró ezer arca

Fényképes takaróink sokkal több lehetőséget rejtenek magukban mint gondolnád.

Összeszedtünk néhány ötletet, hogy mit lehet kihozni ebből a szuper termékből.

Fontosnak tartom kiemelni. A takarókra kerülő képek a nyomtatás után azonnal törlésre kerülnek szervezeinkről, ezeket máshol nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át!
A takarókra kerülő képeket összesen ketten látjuk, és biztosak lehettek benne, tőlünk nem megy ki infó, ahogyan az etikai kódexünkben is szerepel.
Dolgoztunk már ismert emberek képeivel, értékesekkel is 🙂 diszkréciónkra sosem volt panasz, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy nem is lesz ezután sem.
A takarók papír dobozban érkeznek a megrendelőhöz ezen belül egy tároló tasak védi őket a szállítás során fellépő esetleges sérülésektől.

Takaróink 40 fokos mosásban moshatók, alacsony hőfokon szárítógépezhetők.
A festék ECOpassporttal rendelkezik, ami annyit fed, hogy minden káros anyagtól mentes, így csecsemők számára is használható, a festék semmilyen körülmények között nem oldódik ki a textilből.

1. Kedvenc zenekar

Számos ügyfelünk kér a takarójára zenekarokról, énekesekről képet. Majdnem minden esetben google-ről letöltött képeket kapunk. 20-50 darabot. A raszteresebb képeket kisebb helyekre szoktuk tenni, de szerencsére a celebekről könnyű jó minőségű képet találni a neten. 1200-2400 pixel széles kép már tökjól mutat egy takarón.
És kinek adják ajándékba ezeket a kevésbé személyes takarókat? Általában barátnők ajándékozzák egymásnak. Emlékül egy koncert tiszteletére, vagy egy közös rajongás tárgya, szülinapi ajándék.

A mintán látható képek forrása a google.com

Film plakát

Vannak kultikus filmek, amiknek kreatív plakátjait szuperül meg lehet jeleníteni takarón. Mint Amerikában mikor az anyuka összevarrja a gyereke pólóit takarónak mikor az egyetemre megy. A plakátokat sok helyen be lehet szerezni digitálisan. Vannak külön ezek adásvételével foglalkozó weboldalak. A mintaképen látható képek is ilyenről lettek letöltve.

És kinek ajánljuk. Tipikus régi párkapcsolatos ajándék. Mikor hosszú évek óta együtt várjátok egy saga következő részét. Illetve kiváló tesó ajándék. Mikor együtt nőttetek fel egy egy sorozaton.

Könyv borító

Egy könyv magával ragad és elvarázsol. Akárcsak a képen látható Harry Potter kötetek. De természetesen bármely más könyv borítója kerülhet takaróra. Mi a HP és LOTR mániában nőttünk fel. Faltuk ezeket a köteteket a pad alatt matekórán, és a kapcsolós hosszabbító fényénél olvastuk a paplan alatt, mert letehetetlenek voltak. Azóta sok sok év telt el, de mind a mai napig egyetlen pixelből megismerjük ezeket a borítókat.

Kinek ajánljuk ajándékba? Ügyfeleink legtöbbször tesónak vagy a gyermeküknek vásárolnak ilyen mintával takarót. Visszahozva egy kicsit azokat a varázslatos pillanatokat.

A mintán lévő képek az amazon.com-ról származnak

Mese figura

Tipikus gyerek ajándék. Óvodába ágyneműnek, otthonra “nyünyükének”  a kedvenc mesefigurával ellátott takaró azért nagyon jó döntés, mert oldja a gyerek feszültségét. Majdnem olyan jó mint egy plüss figura 🙂

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Film jelenet

Van, hogy egy film akkora hatással van ránk, hogy érdemesnek találjuk a kedvenc részeinket megjeleníteni egy takarón. Kiváló ajándék lehet annak, akivel együtt nézted az adott filmet.

Tipikus randi ajándék.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Gyerek rajzok

Óvónénik kedvence, de azért belefér az alsós tanítónéni is szerintem. Ilyenből tuti csak azt az egyet kapja a kedvenc pedagógus. Nincs más dolgod, mint bescannelni vagy fehér alapon befotózni a gyerekek rajzát, leadni nálunk, és mi elkészítjük belőle a takarót ami garantáltan könnyeket csal majd az óvónéni szemébe.

Ballagó ajándék, esetleg pedagógusnapra. De abszolúte bónusz anyáknapi ajcsi a nagyinak.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Régi fotók új “albuma”

Régi fotókat találtál a szekrény aljában? Scanneld be és mi rávarázsoljuk egy pihe puha takaróra. A nagyik legjobb ajándéka, és egy igazi belépő a régi idők meséinek világába. Amellett, hogy garantáltan eláll a nagyszülők minden szava egy ilyen ajándéktól, tuti biztos, hogy minden fotó teljes történetét végig kell majd hallgatnod.

Kinek ajánljuk: házassági évfordulóra, nagyszülők születésnapjára, anyáknapjára

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Társasjáték

Unod, hogy a TV alatti szekrény rogyásig van a táblajátékok bazinagy dobozával? Nyomtattasd egy takaróra akár az összeset, és spórolj meg egy halom helyet magadnak 😀 Játszani pedig akár 3 üdítős kupakkal is lehet. Vagy egy ősöreg barátitársság régi képeit tedd a kedvenc társasotok köré, és lepd meg az egyik “bandatagot” szülinapjára.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Videojáték

Manapság több mint divat az e-sport. Itt is fertőz, nem ciki 😀 Ha nincs ötleted mit adj a kocka pasidnak ajándékba és a közös képes takaróhoz még túl friss a kapcsolat, akkor szedd össze a kedvenc videójáték karaktereit, és halmozd egy takaróra. Ez kiváló alkalom arra is, hogy “érdeklődést” mutass a kedvenc hobbija iránt. Na jóó hogy ez egy alaposan kitervelt titkos terv része, de tökbuli 🙂

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Kedvenc állat

Állatos takarót legtöbbször gyerkőcöknek készítünk. Legkedvesebb sztorink egy kislány delfines képekkel ( ennél sokkal több delfines képpel ) ellátott takarója. Kb évente kapunk a lányzó tesójától képet, hogy mennyire szeretik a takarót még mindig. Elképesztően bájos a kis “megrendelő”.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Házi kedvenc

Az ember legjobb barátja. Legyen akár ló, kutya, macska, görény vagy patkány. Mindenféle kiskedvencről ( és kevésbé kicsiről, volt már malac, ló és boci is 😀 ) készítettünk már takarót. Volt ,hogy emléket állított a szeretett társnak volt, hogy versenyen a takaró alatt melegedő sportpárosról kaptunk képet.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Levelek a múltból

Eddig egyszer volt szerencsénk ilyen takarót készíteni. Annyira megfogott a személyessége, hogy fontosnak találtam felvenni a listára. Természetesen a leveleket sose semmilyen esetben nem olvassuk el, nincs is időnk rá. Viszony annyira szívhez szóló és annyira mély a kézzel írott levél, hogy mindenképpen helye van a listán. Teljesen múlt évszázad 😀 Bár manapság már a messenger a menő meg a snapchat… Még jó, hogy screenshotot is tudunk nyomtatni 🙂

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Auto

Akár a sajátotok, akár a párod, gyereked kedvenc kocsija mindig univerzálisan jó választás. A neten is rengeteg kép található, jobbnál jobb minőségűek, szebbnél szebbek. De a legszuperebb az, ha a saját kocsidról teszel képet a takaróra, az személyesebb 🙂

Szuperjó ajándék kapcsolat elején járó pároknak, amikor még korainak tűnik a közös képekkel ellátott takaró. Vagy kisfiúknak akiknek a legnagyobb álma beülni egy ferrariba, vagy akár egy traktorra, tűzoltó autóra 🙂

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Takaró egy témára

Vannak megrendelőink, akik évente járnak profi fotózásra a családdal, ezekből a profi képekből csodálatos szülinapi, karácsonyi ajándék készülhet a szülőknek, nagyszülőknek, de volt olyan megrendelőnk is, aki kimondottan az ovikezdésre rendelt takarót a kislánynak, hogy jobban érezze magát altatás időben a “szülők társaságában”.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Esküvői/jegyes fotós takaró

Párkapcsolatos fotókat legtöbbször évfordulókra, esküvőre, lánybúcsúra,  szoktunk készíteni. Fontos info, hogyha profi fotós készítette képeket szeretnél elhelyezni a takarón ne told túl. A kevesebb néha több. Mivel ezek általában jó felbontású képek így 5-8 db is elég belőle a takaróra.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Szexi takaró

Igen. Volt már olyan rendelésünk amitől kicsit zavarba jöttünk, de alapvetően láttunk mi már mindent is. Kimondottan ízléses szexi képeket jól elhelyezni egy takarón legalább olyan nehéz mint a fotós számára elkészíteni azokat. De a végeredmény varázslatos, és garantált a siker. 🙂
Na azért ne ezzel a takaróval ágyazzatok be mikor vendégségbe jönnek apósék 🙂

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Baba képes takaró

Sokan adják keresztelő ajándékba, babaköszöntő ajándékba de szerintünk aki igazán örül egy ilyen ajándéknak az a nagyszülő. Aki bár nincs jelen a gyermek mindennapjaiban, mégis szeretne minél többet “velük” lenni.

A mintán lévő képek az google.com-ról származnak

Babatakaró +1

A gyermekáldás különleges dolog egy családban. Szülinapra nagyon különleges egy olyan ajándék amin látható ahogyan felcseperedeik a csemete. Erre idősebb korában is örömmel fog nézni, hisz látható rajta, hogy heteken, hónapokon keresztül rendszeresen mennyit dolgozott a szülő a képek elkészítésével, hogy valami szépet és maradandót készítsen a gyerkőc számára, emlékbe 🙂

A mintán látható kép Lauren Bowyer oldaláról származik

Tabló

Kinomdottan ballagós, évvégi ajándék az osztályfőnöknek. Bizonyára álmai ajándéka, télen az átfázott lábai köré teker titeket. Valld be, mindig is erről álmodtál 😀 Azért ha vannak csoportképek az osztálykirándulásról, mikor együtt söröztök a tantó’bával szerintünk az azért menőbb egy takaróra 😀
A mintán lévő képek az kapos.hu-ról származnak