Megpróbáljuk annyira rugalmasan kezeli vevőink igényeit, amennyire csak tudjuk, így  ( bár ritkaságnak számít a szolgáltatók között ) az egyedileg készített ( pl. fényképes ) termékek esetében is lehetőség van utánvétes fizetési móddal rendelni.
Utánvétes rendelés esetén a vásárló köteles a neki elkészített terméket átvenni, annak a rendelésben is szereplő ellenértékét megfizetni.

Amennyiben a vásárló a rendelés átvételét megtagadja, vagy a többszöri kézbesítés meghiúsul úgy a vásárló súlyos szerződésszegést követ el, mely cselekedet jogi és anyagi következményekkel jár.

Jogi következmények:
– a szerződésszegés tényének megállapítását követően ( GLS dokumentum a kézbesítés megtagadásáról, vagy meghiúsulásáról ) azonnal Fizetési meghagyási eljárást kezdeményezünk a vásárló/ megrendelő ellen.

Anyagi következmények:
– Illeték : rendelés összegének 3%-a , de minimum 8.000 Ft
– Csomag oda – visszaszállításának költsége : megrendelésben szereplő szállítási díj * 2
– Adminisztrációs díj : 15.000 Ft
– Ügyvédi költsége : 50.000 Ft
– Esetlegesen felmerült, előre nem látható költségek

Továbbá, ha a megrendelő nem hajlandó elismerni a követelésünket, úgy bírósági eljárást kezdeményezünk.

Kérünk mindenkit, hogy ennek tudatában adja le rendelését. Mi is emberek vagyunk és tudjuk, hogy előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nehézségekbe ütközhet a rendelés átvétele, de ilyen esetben minél előbb jelezd ezt felénk ( a rendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva, illetve másolatként a [email protected] email címre )  , hogy a gyártást még időben félbe tudjuk szakítani  ( ha lehetséges ) és ne kelljen több 10.000 Ft-os plusz költségekkel számolnod.