Ha ezúttal valami igazán egyedit adnál ajándékba, a legjobb helyen jársz! Saját készítésű, egyedi mintával ellátott 100% pamut fényképes takaróhuzatok gyártását is vállaljuk többféle méretben és kivitelben.

 

A fényképes takaróhuzat termékünk esetében is mi csináljuk a grafikai szerkesztést, így neked csupán annyi a dolgod, hogy feltöltsd az elkészítéshez szükséges képeket számunkra. Az alábbiakban bemutatjuk ezt hogyan teheted meg (a termék azonos, csupán a feltöltés módja különböző):

Saját felhő alapú megosztódon keresztül (Google Drive, Dropbox, OneDrive, Amazondrive, iCloud) tudod elküldeni a képeket, amelyeken a paplanhuzaton szeretnél látni.

A mi rendszerünkön keresztül is feltöltheted a képeidet, a létrehozott fiókodon belül. Ez kifejezetten praktikus mobiltelefonról történő képfeltöltés esetén.

Ez esetben 1 db kiválasztott képet, saját magad által megtervezett kész grafikát tudsz feltölteni, amit a takaró méretéhez igazítva szükséges megszerkeszteni.

Ajánlott a minél nagyobb felbontású kép használata, illetve feltölteni .zip formátumban szükséges.

A takaróhuzat felső, nyomtatott része 100% pamut szatén anyagból, míg a huzat alsó része krém színű pamut flanelből készül.
Bővebb információkért és ajánlásokért látogass el a fényképes takaróhuzat termék oldalára.

Rendelésed feldolgozását követően emailben küldjük meg számodra a takaród előnézetét, amelynek módosítására 24 óra áll rendelkezésedre. Módosítási kéréseidet vagy a gyártásba adáshoz szükséges elfogadást kizárólag az előnézetet tartalmazó emailre válaszolva tudod jelezni felénk.